Bestratingmaterialen

Het idee dat natuursteen kasseien (kinderkoppen) tot het verleden behoren blijkt steeds meer een omstreden gedachte te zijn. Zij doorstaan alle modetrends, sierden elke eeuw en zullen dat blijven doen. Of dat U nu kiest voor harde zandsteen, porfier of graniet, U kiest voor een onslijtbare steen. De kleur- en vormnuances accentueren hun natuurlijke schoonheid en maken het mogelijk om van elke verwezenlijking een waar meesterwerk te maken.

Sommige kasseien (kinderkoppen) rondom de Arc de Triomphe, in Parijs en Station Guillemins te Luik, komen van de Carrière de la Hazotte. De wegenbouwers van dit project waren verleid door de kwaliteit van onze producten, door onze flexibiliteit en door onze snelle paraatheid.

Als U ook een wegverharding wenst te vernieuwen, een openbare ruimte of Uw woning wenst te verfraaien, stellen wij U een uitgebreid gamma nieuwe of gebruikte kasseien (kinderkoppen), boordstenen en bevloeringen ter beschikking.

Bij ons opgeslagen op voorraad liggen massa's natuursteen materialen te wachten op een nieuw leven en geheel ten dienste om openbare en privé omgevingen te verfraaien.